Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hermaadugrille.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Læs om 𝗛𝗲𝗿𝗺𝗮𝗮𝗱𝘂𝗴𝗿𝗶𝗹𝗹𝗲 - 🥇 Vi hjælper dig gratis

Om os – her må du grille

Hermådugrille.dk er en hjemmeside, der er skabt til friluftsmennesker og alle andre, der holder af at opholde sig i naturen.

Siden er skabt af friluftsmennesker, og vi ønsker at skabe overblik over en af de fantastiske muligheder, vi har for at bruge naturen aktivt i vores hverdag, nemlig at grille eller lave mad over bål. At grille eller lave mad over bål er en nem og meget rekreativ måde for os at få naturen helt tæt på. Som man kan se på vores kort, så kan man, lige gyldigt hvor man befinder sig i landet, finde et grill- eller bålsted, som er opført til fri afbenyttelse, så vi alle kan komme ud at nyde naturen på allernærmeste hold.

Når man laver mad i naturen, vil man hurtigt opdage, at alle sanser vil blive vagt til live på en måde, vi aldrig vil opleve, hvis vi lavede maden i et køkken. Duften af røg, lyden at ildens knitren og synet af de flotte flammer fuldender hele madoplevelsen uanset, om vi bare vil bage et lille snobrød, riste en pølse eller om det er den helt store kogekunst, vi er ude i.

Vi håber, at hermådugrille.dk vil hjælpe endnu flere mennesker til at få de fantastiske oplevelser i naturen, som vi, der står bag siden, elsker og lever højt på i en ellers travl hverdag.

Kontakt os her